Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Prediksi Soal PTS UTS Bahasa Inggris Semester 2 Kelas 7 SMP MTs Tahun 2022-2023 Full Kunci Jawaban

Andelina.me - semoga sehat selalu. Pada artikel ini kamu akan mengetahui lebih banyak tentang Pendidikan, mengenai Prediksi Soal PTS UTS Bahasa Inggris Semester 2 Kelas 7 SMP MTs Tahun 2022-2023 Full Kunci Jawaban. Untuk lebih jelasnya simak ulasan lengkap di bawah ini.

Andelina.me – Berikut prediksi soal UTS PTS Bahasa Inggris semester 2 tahun ajaran 2022-2023 Kurikulum 2013 revisi 2018.

Dalam artikel ini, sudah dibuatkan khusus prediksi soal Bahasa Inggris yang akan muncul saat UTS PTS semester 2 kelas 7 SMP MTs.

Kemudian, di dalam artikel ini juga sudah disediakan kunci jawaban sebagai referensi, soal UTS PTS Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs semester 2 yang bisa adik-adik pahami.

Ayo Belajar! 10 Soal UTS PTS Matematika Kelas 7 SMP MTs Semester 2 Terbaru Lengkap Kunci Jawaban

Untuk mengetahui lebih lengkap, adik-adik bisa melihatnya pada halaman artikel ini untuk mendapatkan bocoran soal UTS PTS Bahasa Inggris kelas 7 SMP MTs semester 2 dengan kunci jawabannya.

Dilansir andelina.me dari buku.kemendikbud.go.id, berikut prediksi soal dan kunci jawaban UTS PTS semester 2 untuk kelas 7 SMP MTs .

Choose the correct answer between a, b, c, or d!

The text below is for questions number 1 – 5

My House
I am Andara. I live in Sukabumi. My house is at no.25 Jl.Pemuda North Sukabumi. It’s not a big house. It’s medium. It’s painted gray. It has two floors. I like it anyway. It has a small garden and a palm and a mango tree in front of the house. It looks green and nice.
My house has four bedrooms, two living rooms, a dining room, a kitchen and two bathrooms. My bedroom is in the front part of the house, next to the living room. My parents’ room is in the middle part of the house next to the dining room. The kitchen and the bathroom are at the back part of the house. I love my house very much.

1. How many floors does Andara have in her house?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four

Jawaban: B

2. Where does Andara live?
A. Jakarta
B. Bandung
C. Surabaya
D. Sukabumi

Jawaban: D

Bank Soal PTS UTS IPAS Kelas 4 SD MI Semester 2 Kurikulum Merdeka Bonus Kunci Jawaban Tahun 2023

3. Does Andara’s house have a garden?
A. Yes it doesn’t
B. No, it doesn’t
C. Yes, it does
D. No, it does

Jawaban: C

4. Where can we find the kitchen and the bathroom?
A. At the back of living room
B. At the back part of the house
C. In the middle part of the house
D. Next to the living room

Jawaban: B

5. Where is Andrea’s bedroom?
A. In front of the garden
B. In front of her parents room
C. Next to the living room
D. Next to the kitchen

Jawaban: B

This text below is for the questions 6 – 8

My Favorite Animal
My favorite animal is the rabbit. Rabbit has two long ears. Its eyes are big and black, but when it is dark its eyes are red. It has two long teeth. Its nose is small and soft pink.
Its tail is soft, round and small like a cotton ball. Its legs are small. It doesn’t walk, it jumps. It is vegetarian and its favorite food is carrots. Rabbits are very cute.

6. Does it have short teeth?
A. Yes, it does
B. Yes, it doesn’t
C. No, it does
D. No, it doesn’t

Jawaban: D

Kisi-kisi Soal PTS UTS Kelas 4 SD MI Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban Semester 2 Tahun 2022-2023 Terbaru

7. How many ears does the rabbit have?
A. Two ears
B. Four ears
C. Three ears
D. Five ears

Jawaban: A

8. What is the title of the text?
A. Rabbits are very cute
B. My Favorite Animal
C. My Animal
D. Rabbit

Jawaban: B

9. This animal lives in the sea and has 8 tentacles. What animal is it?
A. Octopus
B. Elephant
C. Zebra
D. Tiger

Jawaban: A

10. Delis: Give me the chili sauce, please.
Zulfa: ………………….
A. Here you are C. No, thanks
B. Never mind D. It is so nice

Jawaban: A

11. Nisa: It’s very hot here. ……………?
Nani: Sure, No problem.
A. Could you close the door?
B. Would you mind if I turn on the fan?
C. May I leave now?
D. Would you turn off the fan?

Jawaban: B

12. Alan: How do you feel about this omelet?
Surya: It is very tasty. I like this food.
Alan: I agree with you.

From the dialogue we know that ……….
A. Alam dislike the omelet
B. Bram doesn’t like omelet
C. Bram loves omelet, while Alan hate it
D. Bram and Alan likes omelet

Jawaban: D

13. Agum: ………………………….?
Megumi: I think it’s great!
A. Have you read this book?
B. What do you think about this book?
C. What is it?
D. Do you know this?

Jawaban: B

Kunci Jawaban Soal PTS UTS PPKn Kelas 6 SD MI Semester 2 Tahun Ajaran 2023

14. Yana: We’ll have a long holiday next month.
What are you going to do during this holiday?
Yadi: …………………………..
Yana: I hope you have a nice trip.

Complete the dialogue above.
A. I’m thinking of going to Bali
B. Sorry, I can’t tell you
C. It’s not your business
D. I don’t know what to do

Jawaban: A

Lengkap, Soal UTS PTS Pilihan Ganda dan Essay Mata Pelajaran IPS Kelas 7 SMP MTs Semester 2

15. Joko: I feel tired and I feel dizzy.
Susi: I think……… and don’t leave the bed if it is not necessary.
A. You must sing
B. You should lie down and have some rest
C. I will take you to the hospital
D. I must take some rest too

Jawaban: B

16. Jojo: Do you need any help mom?
Mother: Yes, please. I can’t find my glasses.
The underlined words express?
A. Preference
B. Apology
C. Offering help
D. Asking opinion

Jawaban: C

17. Enzy: Do you like watching movies?
Hesty: ………………………..
Enzy: What is your favorite movie?
Hesti: My favorite movie is Ayat – Ayat Cinta

The suitable expression to complete the dialogue is?
A. I love watching movies
B. I dislike watching movie
C. I hate watching movie
D. It’s not my favorite one

Jawaban: A

Kunci Jawaban Soal PTS UTS SBdP Kelas 6 SD MI Semester 2 Tahun Ajaran 2023

18. Elis : Hi Bani! Do you know where my mother is?
Bani: She’s ………. The theater
A. Under
B. At
C. In
D. On

Jawaban: B

19. Jonni: I had five pounds …….. My pocket
Tania: Poor you. Then, should I treat you for this time?
A. In
B. At
C. On
D. Below

Jawaban: A

20. Danu: Where did you go? I couldn’t find you.
Dea: I’m sorry, I went home to put our pictures ….. The wall
A. Above
B. On
C. In
D. At

Jawaban: B

Disclaimer:

1. Soal dan kunci jawaban ini dibuat di bawah pengawasan dan tim ahli dan guru berkompeten Ahmad Junaedi S.Pd Lulusan STKIP Pasundan Cimahi prodi pendidikan Bahasa Inggris.

2. Soal dan kunci jawaban diatas hanyalah sebagai referensi dan tidak mutlak.***


Ikuti terus Andelina.me di aplikasi Google News klik following, dapatkan update Pendidikan terbaru dengan sangat mudah.

Untuk berdiskusi tentang Prediksi Soal PTS UTS Bahasa Inggris Semester 2 Kelas 7 SMP MTs Tahun 2022-2023 Full Kunci Jawaban, silahkan tulis pada kolom komentar atau bisa menghubungi dengan klik menu kontak di blog ini, dan share info ini sebanyak-banyaknya ke media sosial kalian ya ^-^ Semoga bermanfaat, salam Pendidikan!

Artikel ini sudah publish dengan link https://www.andelina.me/2023/01/prediksi-soal-pts-uts-bahasa-inggris_16.html.

Disclaimer: Setiap artikel yang berhubungan dengan soal-soal beserta kunci jawabannya, bertujuan untuk membantu siswa belajar dalam persiapan menghadapi UTS/PTS maupun UAS/PAT di sekolah. Tidak ada unsur membocorkan soal yang sifatnya rahasia.
Super ThanksSilahkan yang ingin mentraktir Admin, Dana akan digunakan untuk pengembangan website ini www.andelina.me, Terima kasih.
Andelz
Andelz Selanjutnya kalian mau dibuatkan artikel tentang apalagi? Tuliskan pada kolom komentar di bawah ini